Våra tjänster

Lackering i Västerås

Går du i tankarna att byta ut dina befintliga köksluckor eller dörrar? Eller har du möbler eller lister som har gjort sitt? Ibland finns det inte ekonomi för att köpa nytt. Andra gånger vill man behålla de gamla på grund av ett personligt värde eller för att de helt enkelt är för vackra för att göra sig av med. Oavsett orsak är lackering ett både smidigt och kostnadseffektivt alternativ för att den som vill fräscha upp eller väcka liv i sina gamla möbler och vi på Hälla Lackservice har kunskap och kapacitet för samtliga uppdrag. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag i Västmanland, Stockholm och Södermanland med omnejd. Hos oss står alltid kundens personliga önskemål och behov i fokus.

Upptäck vårt utbud av lackerinstjänster:
 • Lackering av köksluckor
 • Skräddarsydda lösningar av luckor till befintliga skåpstommar
 • Renovering av innedörrar
 • Montering av MDF-skivor med olika mönster
 • Industriell lackering av portar, lister, bord m.m.
 • Glaslackering (exempelvis inglasade balkonger)
 • Transportering och montering av dörrbeslag och köksluckor
 • Paketering av bubbelplast vid beställning

 

Lackering utförd med hög kvalitet i Västerås

Alla vi som arbetar på Hälla Lackservice brinner för vårt jobb och arbetar hårt för att fortsätta utvecklas och tillgodose alla våra kunders varierande önskemål. Med gedigen erfarenhet kan vi återuppliva dina möblers ursprungliga färg, stil och klass eller ge dem en helt ny känsla som passar bättre till hemmets nuvarande karaktär. Vi utför all vår lackering i en lackbox vilket ger ett fantastiskt resultat och en leverans av högsta kvalitet.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på Hälla Lackservice om du vill veta mer om kostnaderna eller få svar på eventuella funderingar.

Fördelar med omlackering

Fördelarna med att måla om luckor, dörrar, lister och möbler är många. Det är oftast billigare, bättre för miljön och mer praktiskt. Drömresultatet kan helt enkelt bli ditt till ett bättre pris och med en lägre insats. Här är några av fördelarna vi ser som extra viktiga:

 • Med vår hjälp kan du få exakt den färg eller nyans som du vill ha, inte bara de som tillverkaren bestämt
 • Ett nästintill oändligt antal färger och ytbehandlingar att välja mellan
 • Betydligt lägre pris än att köpa helt nytt
 • Ett bättre alternativ för miljön
Vi ger gärna tips och råd längst vägen

För att uppnå ett önskat slutresultat krävs en grundlig planering där man besvarar eventuella frågeställningar. Vilken känsla man vill att objektet ska förmedla är en av dem. Ska möbeln eller luckan upplevas gammal eller modern? Ska dess kulör smälta in eller stå ut? Med en tydlig grundplanering ökar chanserna till att resultatet faktiskt blir som man vill ha det. Samtidigt blir det enklare för oss att tillgodose att kundens förväntningar och personliga önskemål uppfylls. Vi delar gärna med oss av den erfarenhet och kunskap vi investerat från tidigare uppdrag för att ge din möbel, dörr, lucka eller list den rätta känslan.

Har du frågor?

Vi hjälper dig gärna med att att ta fram den perfekta lösningen för dig.

 

Steg 2

Vi återkopplar till dig

När vi vet hur mycket arbete som krävs för att lackera din möbel får du ett exakt pris och en uppskattad leveranstid. Antingen lämnar du möbeln hos oss eller så hjälper vi dig med transporten mot en avgift.

Steg 2

Steg 3

Vi utför lackeringen enligt dina önskemål

Hälla Lackservice gör det grund- och lackeringsarbete som krävs för att din möbel ska hålla över tid. Vi utför arbetet så snabbt vi kan utan att tumma på resultat och kvalitet. Vi hör av oss när din möbel är klar för leverans.

Steg 3

Steg 4

Vi levererar ett färdigt resultat

Leverans enligt överenskommelse. Antingen hämtar du din möbel i Hälla Lackservice verkstad i Västerås eller så anlitar du oss för transport. Vid transport tillkommer en extra kostnad.

Steg 4